Известие

Collapse
No announcement yet.

Скоростен лост заключване

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от raoccars Покажи съобщение
    Колега,рано или късно този лост щеше да се заключи.
    Радвай се,че не се е случило някъде на път,през ноща и си без дрелката
    Не се разбра дали тази шукарийка може да се монтира и на ръчни скорости?
    Колега аз съм с ръчни скорости и си го имам това фабрично, и повярвай ми няма как да се самозаключи, тъй че това с дрелката е ...
    Единствения вариант за заключване е само на задна скорост при натискане на ключалката навътре или заключване с ключа. Ако не се лъжа, въпросната екстра май се казваше мотроник (или нещо от тоя сорт).
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Колеги снимах устройството с телефона но сега се оказа че блутуто не ми работи .Някой който може да качи снимки нека си даде телефона ще му ги пратя на ммс и той да ги качи.

Comment

Абе да не ти е влезло нещо в механизма около планките и жилата и да е блокирало превключването?????
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Не колега .Принатискане на ключалката тя потъва навътре около 10 мм и понеже колата беше на задна лоста се заключи .Снимал съм и самото устройство което се премества и не дава възможност на лоста да се мести на друга предавка.

Comment

Ето и снимки
            Attached Files

Comment

Working...
            X